için kaldı

Fatih Terim istedi, yıldız isim için girişimler başladı

Devre arası transfer döneminde hızlı bir kanat oyuncusu almak isteyen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Trezeguet'i kadrosuna katmaya çalışacak.

GASTE24 GASTE24
Fatih Terim istedi, yıldız isim için girişimler başladı

Galatasaray'da 5 Ocak'a başlayacak ara transfer dönemi öncesinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Aytaç Kara'yı bitiren sarı-kırmızılı ekipte yabancı transferinde ise Fatih Terim'i eski göz ağrısı Trezeguet bulunuyor. Bu sezon İngiliz kulübü ile 9 maça çıkan ve yalnızca 1 asisti bulanan Mısırlı oyuncu için yönetimin, satın alma opsiyonlu 1.5 yıllık kiralama teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Aston Villa yüksek bir ücret talep ederse kiralık formülü denenecek.

DIAGNE'YE YARAYACAK

Diagne'nin Kasımpaşa'da oynarken attığı gollerde Trezeguet'in büyük katkısı vardı. Mısırlı oyuncu alınabilirse bu durum bir türlü ritmini bulamayan Senegalli golcüye de yarayacak. 

Kaynak: Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER