için kaldı

Rihanna'nın yeni güzellik markası hazır

Rihanna, güzellik markası Fenty Beauty'den sonra şimdi de Fenty Skin markasının yakında piyasaya çıkacağını, markanın cilt ve vücut bakıRihanna, güzellik markası Fenty Beauty'den sonra şimdi de Fenty Skin markasının yakında piyasaya çıkacağını, markanın cilt ve vücut bakımıyla alakalı olduğunu açıkladı...ıyla alakalı olduğunu açıkladı...

POSTA POSTA
Rihanna'nın yeni güzellik markası hazır

Dünyaca ünlü şarkıcı, oyuncu ve iş kadını Rihanna, karantina günlerinde dahi dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Fenty Beauty ile güzellik sektörünün en çok satış yapan markaları arasında üst sıralarda yer alan Rihanna, şimdi de Fenty Skin’in yakında piyasada olacağını duyurdu.

Gerçekleştirdiği röportajda yakında yeni markasını sunacağını söyleyen Rihanna, ürünlerin isimlerini bile belirlemiş. Cilt bakım, vücut ürünlerini kapsayacak olan Fenty Skin’in çıkış tarihi ise henüz belli değil.




Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER