15 günde 44 milyon TL

G.Saray taraftarları kombinelere hücum etti, 20 bin rakamı aşıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
15 günde 44 milyon TL

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da 20 bini aşkın taraftar koltuklarını yeniledi. Genel satışlarda da bir o kadar satışın yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Türk Telekom Stadı’nda kalan 12 bin 500 koltuk ise hafta hafta satışa çıkacak.

SEZONU 2 kupa ile kapatan Galatasaray’da, ‘12. adam’ da bu başarıyı gelir olarak taçlandırmaya başladı. Sarı kırmızılı taraftarlar, 2019-2020 sezonu için satışa sunulan kombinelere hücum etti. Galatasaraylıların kombine biletlere ilgisi sarı kırmızılı yönetimin de yüzünü güldürdü. Kulüpte 11 Haziran’da yenileme kampanyası ile önceliğin eski kombine sahiplerine verildiği satışlar oldukça yüksek oldu. Bu tarihten bu yana 20 bini aşkın sarı kırmızılı taraftar koltuklarını yeniledi. Bu sayede Galatasaray Kulübü 15 gün içinde 44 milyon TL parayı kasasına koydu.

Transfer açıklanmadı ama...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER