için kaldı

İş dünyasında ‘dijital’ gündem

Müstakil Sanayicileri ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Vizyoner Zirvesi’, ‘Dijital Gelecek’ temasıyla 27 Kasım’da 3. kez kapılarını aralıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İş dünyasında ‘dijital’ gündem

Türkiye ve dünyadan önde gelen uzman, akademisyen ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek zirvede, güncel teknolojik gelişmeler ve teknolojinin iş ve sosyal hayatımızda gerçekleştirdiği dönüşümler kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Zirvede, Geopolitical Futures’un Kurucu Başkanı ve Siyaset Bilimci George Friedman ve Hyperloop şirketinin Kurucu Ortağı Dirk Ahlborn da konuşmacı olarak yerini alacak.

MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut devletin dijital dönüşüme ve yatırıma yönelik hedef ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verecek. ‘Ticaretin Dijital Ekosistemi’, ‘Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği’, ‘Geleceğin Şehirleri ve Kaynakları’, ‘Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye’ ile ‘Dijital Gelecek’te Değerlerimiz’ başlıkları altında gerçekleştirilecek zirvede; değişen ticaret modelleri, yapay zeka, sanayinin dönüşümü ve uluslararası rekabeti, ülkemizin zengin doğal kaynaklarının yenilikçi teknolojiler ile veriminin artırılması ve dışa bağımlılığın azaltılması, akıllı tarım, dijital geleceğin start up ve yatırımcılara katacağı değer ve ‘Milli Teknoloji Hamlesi’ konuları kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER