'Turizmin başkenti' sağlıkta da yabancıların gözdesi

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan, özellikle son yıllarda sağlık turizminde de atağa geçen Antalya'da, dünyanın farklı bölgelerinden gelen hastaların sağlığına ve istedikleri görüntüye kavuşması sağlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Turizmin başkenti' sağlıkta da yabancıların gözdesi

Denizi, kumu, güneşi, tesisleri ve doğal güzellikleriyle dikkati çeken Antalya, sağlık turizmi kapsamında da güçlü altyapısı, başarılı hekimleri ve teknolojik cihazlarla donatılmış sağlık merkezleriyle öne çıkıyor.

Sağlık turizmi sertifikası alınan merkezlerde, organ nakillerinden büyük ameliyatlara, diş tedavisinden saç ekimine, estetik operasyonlara kadar sağlıkla ilgili her alanda hizmet sunuluyor. Dünyanın dört bir tarafından gelen yabancı hastalar, sağlıklı şekilde ülkelerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

YABANCILAR TÜRKİYE'DEKİ TEDAVİDEN MEMNUN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER