CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta vatandaşlara seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çiftçilere söz verdim, ittifak iktidar olduğunda, hep birlikte iktidar olduğumuzda çiftçilerin bankalara, diğer kurumalara olan borçlarının faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta vatandaşlara seslendi

Kılıçdaroğlu, Yozgat ziyaretleri kapsamında Yerköy Belediyesini ziyaret etti. Burada belediye önünde toplanan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığını söyledi.

Bütün sorunları beraber çözeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, birlikte mücadele edeceklerini ve Türkiye'yi birlikte huzura kavuşturacaklarını belirtti.

Hiç kimseyi inancından, kimliğinden ve yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyeceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER