Hazal Kaya yazı getirdi

Oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden kötü geçen bir günü nasıl sonlandırdığını fotoğrafladı ve takipçilerinin beğenisine sundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hazal Kaya yazı getirdi

 

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra başlayan corona virüsü salgını yüzünden çok kısa bir süre gündelik hayatın içine girebilen oyuncu Hazal Kaya, bu süre zarfında bebeğiyle çok daha fazla ilgilenme fırsatı buldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve katıldığı sosyal medya röportajları ile sevenleriyle bağını koparmayan Kaya, annelikten vakit bulduğu aralarda dikkat çekici paylaşımlara imza atıyor.

Güzel oyuncu hesabından yaptığı son paylaşımda kötü geçen bir günün ardından moral bulmak adına yazlık kıyafetlerini üzerine giydi ve çektiği selfie'yi de takipçileriyle paylaştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER