Çifte cinayete çifte müebbet

İstanbul Avcılar’da Mehmet Reşit Çelik (41), kendisine boşanma davası açan 16 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Ayşegül Çelik’i ve teyzesi de olan kayınvalidesi Fehime Küçük’ü (58) öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılırken, mahkeme Çelik'e indirim uygulamadı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çifte cinayete çifte müebbet

İstanbul Avcılar’da Mehmet Reşit Çelik (41), kendisine boşanma davası açan 16 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Ayşegül Çelik’i (39) 26 Temmuz 2018’de sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Daha sonra teyzesi de olan kayınvalidesi Fehime Küçük’ü (58) de aynı şekilde katletti. Polise teslim olan Çelik hakkında eşini haksız tahrik altında kasten öldürme suçundan 24 yıl, kayınvalidesi Küçük’ü kasten öldürme suçundan da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HÂKİM İNDİRİM YAPMADI

Davanın görülen ilk duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Mehmet Reşit Çelik, boşanma davası açan eşinin kendisini sürekli hor gördüğünü ve hakkında dedikodular duyduğunu söylemişti. Olay günü de hakaret edince kendisini kaybettiğini ve eşini öldürdüğünü anlatmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER