Kripto piyasası 2 trilyon doları yeniden aştı! Yükseliş devam edecek mi?

Bitcoin 44.800 doları aştığında kripto piyasası 2 trilyon dolarlık piyasa değerini geri aldı!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kripto piyasası 2 trilyon doları yeniden aştı! Yükseliş devam edecek mi?

Geçen hafta boyunca, Bitcoin (BTC) fiyatta tutarlı kazançlar kaydetti ve toplam kapitalizasyonu şimdiden 2 trilyon doları geri almayı başaran ve ilerlemeye devam eden kripto para piyasasının toparlanmasına öncülük etti.

Kripto piyasası 2 trilyon doları yeniden aştı! Yükseliş devam edecek mi?

CoinMarketCap verilerine göre, 25 Mart Cuma günü 48.000 $ değerinin üzerine çıktıktan sonra Bitcoin, son 24 saatte %4.53 ve önceki yedi gün boyunca %10.72 artışla 44.869 $'dan el değiştiriyor.

Kripto piyasası 2 trilyon doları yeniden aştı! Yükseliş devam edecek mi? - Resim : 1

Bitcoin son 24 saatlik fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Bir hafta önce 40.000 dolar bariyerini aştıktan sonra, Bitcoin güçlü yükseliş hareketine devam etti ve şimdi yılın başından beri işlem gördüğü 34.000-44.000 dolar aralığının üzerinde bir mesafe oluşturuyor.

Daha önce sizlere, kripto para birimi tarihinde ilk kez 40 milyonu aşan Bitcoin'i tutan rekor sayıda adres bildirmiştik ve bu, kripto borsalarından alınan milyarlarca BTC ile birlikte yükseliş eğiliminin başka bir yönünü ortaya koydu.

Küresel kripto piyasa değeri 2 trilyon doları aştı

25 Mart'ta edinilen CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat boyunca piyasanın toplam kapitalizasyonu yaklaşık 76 milyar dolar veya %3,89 artarak 1,95 trilyon dolardan şu anki 2.026 trilyon dolara yükseldi.

Kripto piyasası 2 trilyon doları yeniden aştı! Yükseliş devam edecek mi? - Resim : 2

24 saatlik toplam kripto para piyasa değeri. Kaynak: CoinMarketCap

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER