için kaldı

Son Dakika: Marius Sumudica hakkında şoke eden cinsel taciz iddiası! "İsterseniz ispat edebilirim"

Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yollarını ayırdığı Marius Sumudica hakkında tercüman Oğuzhan Erdoğmuş'un cinsel taciz iddiası gündemi sarstı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Marius Sumudica hakkında şoke eden cinsel taciz iddiası! "İsterseniz ispat edebilirim"

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Marius Sumudica hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan tercüman Oğuzhan Erdoğmuş, 50 yaşındaki Rumen çalıştırıcının, futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti.

Oğuzhan Erdoğmuş, "Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER