Beşiktaş'taki kazada ölüm böyle geldi! Şoför telefonu eline alınca...

Seyir halinde cep telefonunu kurcalayan iki katlı özel halk otobüsünün şoförü Baki Tatlı, bariyerlere çarptı. Otobüsün içine giren bariyer parçası Sevgi Yamaç Yalçın’ın ölümüne, bir yolcunun da bacaklarının kırılmasına neden oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'taki kazada ölüm böyle geldi! Şoför telefonu eline alınca...

İstanbul’da bir yerel gazetede aşçı olarak çalışan iki çocuk annesi Sevgi Yamaç Yalçın (31), dün sabah işe gitmek için Sultangazi-Beşiktaş seferini yapan çift katlı otobüse bindi. Balmumcu’daki altgeçide geldiklerinde, otobüs şoförü Baki Tatlı eline aldığı cep telefonunu kurcalamaya başladı. Bu sırada direksiyon kontrolünü kaybetti ve sağa savrulan otobüs bariyerlere çarptı.

Beşiktaş'taki kazada ölüm böyle geldi! Şoför telefonu eline alınca... - Resim : 1

GERÇEĞİ KAMERA AYDINLATTI

Kopan bariyer parçası otobüsün sağ tarafından içeri girdi ve ön koltukta oturan Sevgi Yamaç Yalçın’a saplandı. Sevgi Yamaç Yalçın hayatını kaybederken, yolculardan Münir B.’nin de bacakları kırıldı. Münir B. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Otobüs şoförü Baki Tatlı ise gözaltına alındı. Şoför ilk ifadesinde, “Yanımdaki araç beni sıkıştırdı. Bu nedenle bariyerlere çarptım” dedi. Ancak otobüsün kameraları incelendiğinde, kazanın sebebinin cep telefonu olduğu ortaya çıktı. Görüntülerde, sürücü Baki Tatlı’nın cep telefonunu kurcalarken otobüsün kontrolünü kaybettiği görülüyor. Otobüsün hızla bariyerlere çarpması görüntülere yansıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER