için kaldı

Erdoğan'ın İdlib restine Rusya'dan kritik cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partisinin grup toplantısında yaptığı "İdlib'e operasyon an meselesi" şeklindeki çıkışına Rusya'dan jet yanıt geldi.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan'ın İdlib restine Rusya'dan kritik cevap

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "İdlib harekatı artık bir an meselesidir. Ülkemizin kararlılığını anlamayan rejime ve onu cesaretlendirenlere İdlib'i bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın sözlerine kısa bir süre sonra Moskova'dan cevap geldi.

Kremlin'den yapılan son dakika açıklamasında, "Suriye ordusuna karşı bir Türk askeri operasyonu olabilecek en kötü senaryodur. Ankara ile temaslarımızı sürdürmeyi planlıyoruz" denildi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da, Türkiye ile Suriye konusu üzerine Moskova'da yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamadığını açıkladı.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER