için kaldı

Giresunspor basın sözcüsü Halil İbrahim Önal: 'Transferi en iyi şekilde kapattık'

Süper Lig takımlarından GZT Giresunspor'un basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, devre arası transfer dönemini takıma yaptıkları iki takviyeyle tamamladıklarını belirterek, "Transfer sürecini kulübün yapısı ve finansal açıdan en iyi şekilde değerlendirerek tamamladık" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Giresunspor basın sözcüsü Halil İbrahim Önal: 'Transferi en iyi şekilde kapattık'

Hali İbrahim Önal yaptığı açıklamada, transfer yasağını kaldırdıktan sonra kadrolarına istedikleri iki oyuncuyu katmayı başardıklarını ifade etti. Yaklaşık 1 aylık transfer döneminde yoğun çabalar sonrası transfer yasağını kaldırdıklarını kaydeden Önal, "Akabinde de oyun kurucu 10 numara Chiqunhio ile Fenerbahçe'nin genç ve yetenekli kanat oyuncusu Muhammed ile transfer sürecini tamamladık. Kulübümüzün finansal durumu göz önünde bulundurularak kadromuza yeni santrafor dahil etmedik. Oyuncu almış olmak için almak yerine orta ve kanat noktasında transferlerimiz ile kadromuzdaki 3 santraforu rahatlattık" diye konuştu.

Önal, Giresunspor'un çok güçlü, inançlı ve istikrarlı bir takım olduğunu herkesin bilmesi gerektiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Biz takımımıza ve santrafordaki 3 oyuncumuza zaten çok güveniyorduk. Mağlubiyetler yaşadık evet ama hiçbir maçımızda sahadaki oyun üstünlüğünü rakibe bırakmadık ve ligin defans kurgusu en başarılı olan takımlarından birisiyiz. Giresunspor yönetimi olarak teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda eksik ve takviye gereken bölgelere en doğru ve en iktisatlı transferleri gerçekleştirdik. Bu transfer sürecinin takımımıza ve Giresun'umuza hayırlı olmasını diliyor, taraftarımızın desteği ile zorlu süper lig mücadelemizi hedeflediğimiz noktada tamamlamak istiyoruz."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER