Son Dakika: Beşiktaş'tan Talisca operasyonu! Transfer formülü hazır...

Sezon başında kadrosuna kattığı isimlerle transfer dönemine damgasını vuran Beşiktaş, devre arasını da hareketli geçirecek. Forvette Cenk Tosun için kararlı olan yönetim, savunmaya da takviye yapmayı hedefliyor. Ocak ayında Kaan Ayhan için Sassuolo’yla yeni bir görüşme yapacak olan Kara Kartal, eğer yine başarılı olamazsa bu kez formül değiştirecek. Ayrıca Beşiktaş'ın Talisca için de planı hazır durumda.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Beşiktaş'tan Talisca operasyonu! Transfer formülü hazır...

Süper Lig’de 12. haftayı 2-1’lik Trabzonspor mağlubiyetiyle kapatıp zirveyle olan farkını 10’a yükselten Siyah-Beyazlılar, Milli arayı güç toplayarak geçirecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, takım toparlayıp Milli ara sonrasında bambaşka bir görüntü yaratmayı planlarken yönetim de hareket planını hazırladı.

Sezon başında; Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic gibi bomba transferlere imzasını atan Beşiktaşlı idareciler, devre arasında da gaza basacak. Lig ve Avrupa’da özellikle bitirici vuruş konusunda sorun yaşayan takıma ilk olarak golcü takviyesi yapılacak. Dizindeki sakatlığını atlatması sonrasında Everton’ın son 2 maç kadrosuna giren Cenk Tosun için İngiliz ekibiyle devre arasında görüşmeler başlayacak.

Yönetimin planı hazır

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER