Şehit torunu Mustafa Korkmaz'ı asker selamıyla uğurladı

Hakkari Yüksekova'da 23 Ekim'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede kurtarılmayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz, memleketi Mersin'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit Korkmaz'ı anneannesi, torununu asker selamıyla uğurladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şehit torunu Mustafa Korkmaz'ı asker selamıyla uğurladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 23 Ekim'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Korkmaz, Ankara GATA Hastanesi'nde tedaviye alındı. Korkmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen, kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Korkmaz'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze töreni için askerlerin omuzlarında Mersin'deki Muğdat Camisi avlusuna getirildi.

Şehit torunu Mustafa Korkmaz'ı asker selamıyla uğurladı - Resim : 1TORUNUNU ASKER SELAMIYLA YOLCU ETTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER