49 yıllık evli çift 3 gün arayla yaşamını yitirdi

AYDIN'ın Karpuzlu İlçesi'nde, Ekrem Çetin'in (76) akciğer kanserinden ölmesinin acısına dayanamayan yatalak, felçli eşi Müjgan Çetin (67) de üç gün sonra kalp krizinden yaşamını yitirdi.

VATAN VATAN
49 yıllık evli çift 3 gün arayla yaşamını yitirdi

Müjgan Çetin cenazesi ilçe mezarlığında eşinin yanına defnedildi.

Dört çocuk babası Ekrem Çetin, geçen 23 Mayıs'ta Güney Mahallesi'nde, bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserinden yaşamını yitirdi. Kaçarak evlendiği, 49 yıllık eşinin ölümün acısına dayanamayan yatalak hasta Müjgan Çetin de üç gün sonra kalp krizinden öldü.

Çetin çiftinin üç gün arayla peşpeşe yaşamlarını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu. Müjgan Çetin'in de Güney Camisi'nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığına götürülen cenazesi eşinin mezarı yanında toprağa verildi.

Annesinin 7 yıldır felçli ve yatalak olduğunu belirten Cafer Çetin (41), "Babamla birlikte kendisine bakıyorduk. 6 ay önce babama akciğer kanseri teşhisi konuldu. Kanser teşhisinden sonra annem moral olarak tamamen çöktü. Annem, sürekli olarak babama 'Sen benden önce ölürsen ben ne yaparım?' diyordu. Babam onu teselli etmeye çalışırdı. Babam son haftalarda rahatsızlığı ağırlaşmaya başlayınca ölümü gördüğünü söyler dururdu. Anneme, 'Ben ölürsem sen rezil olursun. Bakanın olmazsa üç gün sonra Allah'ım canını alır arkamdan gönderir inşallah" derdi. Babamın duaları mı kabul oldu, yoksa yazgısı mı öleydi bilemiyorum. Babamın ölümünden üç gün sonra annemi kaybettik" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER