için kaldı

Palabıyık'ın yönettiği maç Leipzig'in

FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık, Almanya'nın Leipzig ile Rusya'nın Zenit takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu müsabakasını yönetti. Mücadele ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

GASTE24 GASTE24
Palabıyık'ın yönettiği maç Leipzig'in

Almanya'nın Leipzig şehrindeki Red Bull Stadyumu'nda, TSİ 19.55'te başlayan karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Olguncan yaptı. 

Konuk ekip mücadelenin 25. dakikasında Rakitskiy ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Leipzig oyun kontrolünü ele geçirdi. Lamier 49. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sabitzer ise 59. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Fırat Aydınus en son 2013'te yönetti

Son olarak Fırat Aydınus 27 Kasım 2013'te Manchester City ile FC Viktoria Plzen arasında oynanan mücadeleyi yöneten Aydınus; o tarihten sonra Şampiyonlar Ligi'nde maç alamadı, sonrasında ise UEFA listesinden çıkarıldı.

Mevcut MHK Başkanı Zekeriya Alp, 2012-2013 döneminde de görevde bulunan isim olarak dikkat çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER