Göztepe'de El Maestro'nun Beşiktaş planı

Spor Toto Süper Lig’de son olarak Gürsel Aksel Stadı’nda ezeli rakibi Altay’a 2-0 yenilen Göztepe, yarın Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında Beşiktaş’ın konuğu olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'de El Maestro'nun Beşiktaş planı

Vodafone Park’ta saat 20.30’da başlayacak müsabakada Yasin Kol düdük çalacak. Tek eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada kazanan taraf adını çeyrek finale yazdıracak. Maçın 90 dakikasında eşitlik bozulmazsa 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Bu süreçte de maç berabere tamamlanırsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek. 

Konuk Göztepe’de sakatlığı süren golcü Adis Jahovic, İstanbul’da forma giyemeyecek. Teknik direktör Nestor El Maestro’nun sahaya as kadroyla çıkması bekleniyor.

Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması

Altay yenilgisini telafi edeceklerini ifade eden El Maestro, "Kupa bizim için önemli. Beşiktaş güçlü bir rakip ancak sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyacağız. Taraftarımızın bizden beklentilerini biliyoruz. Önce Beşiktaş ardından ligde Hatayspor karşılaşmalarını kayıpsız geçip önümüze bakacağız" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER