Hakkı Çelikel: "Gelecek hafta toplanıp antrenmanlara başlayacağız..."

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, verilen aranın ardından yeniden başlatılması kararlaştırılan Süper Lig'de iyi bir performans ortaya koymak istediklerini belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak ligde kalmaya çalışacağız." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakkı Çelikel: "Gelecek hafta toplanıp antrenmanlara başlayacağız..."

Hakkı Çelikel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında ara verilen liglerin 12 Haziran'da başlatılmasına karar verildiğini ancak sürecin tam olarak nasıl ilerleyeceğini kimsenin bilmediğini söyledi.

Karara saygı duyduklarını ve bu doğrultuda hazırlık sürecine girdiklerini anlatan Çelikel, 12 Haziran'a kadar takımı hazır hale getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Çelikel, salgın sürecinde bazı futbolcularının ülkesine döndüğünü, bazılarının ise İstanbul veya Malatya'da evlerinde o süreyi geçirdiğini aktararak, "Süreç belirsiz olduğu için bazı futbolcularımız kentten ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonunun 12 Haziran'da liglerin başlatılmasına ilişkin aldığı karar doğrultusunda biz de harekete geçtik. Şu an yurt dışında 3 futbolcumuz var. Onların da gelmesiyle gelecek hafta toplanıp antrenmanlara başlayacağız." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER