Her şeyi itiraf etti... Bu da FETÖ'nün 'joker' oyunu

Kars merkezli yürütülen bir FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan astsubay V. B. (28), askeri hastaneden kendisi için alınan sağlık raporu için başka bir kişinin kontrole girdiğini itiraf etti. V. B., başkasının girdiği kontrol sonrası aldığı raporla heyetin karşısına çıktığını ve asker olabilmek için “onay” aldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Her şeyi itiraf etti... Bu da FETÖ'nün 'joker' oyunu

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında bir kısmı meslekten ihraç edilen 25 asker gözaltına alındı. Sabit hatlardan aranan kişilere yönelik soruşturmada gözaltına isimler arasında Çankırı’da görev yapan astsubay V. B. de yer aldı.

V. B., Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısının lise son sınıftayken başladığını anlattı. V. B., astsubaylık okuluna girişte istenen sağlık raporu için Bursa Askeri Hastanesi’ne gittiğini anlattı. Gittiği hastanede yapılan muayene sonrası belinde sorun olduğu ortaya çıkan V. B. için hazırlanan raporda “Asker olamaz” görüşü yer aldı.

MUAYENEYE BAŞKASI GİRDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER