Fadik Sevin Atasoy, Uluslararası Müzede Selfie Günü etkinliğine katıldı

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Fadik Sevin Atasoy, dünya genelinde müzelere ilgiyi artırmak amacıyla sosyal medya üzerinden başlatılan "Uluslararası Müzede Selfie Günü" etkinliğine katıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fadik Sevin Atasoy, Uluslararası Müzede Selfie Günü etkinliğine katıldı

Başarılı oyuncu, yaptığı açıklamada, Uluslararası Müzede Selfie Günü" dolayısıyla Rumeli Hisarı'ndaki Hisarlar Müzesi'ni gezerek kendi üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyleyerek, bu anlamda çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hisarlar Müzesi'nin kendisi için çok anlamlı bir yer olduğunun altını çizen Atasoy, "Rahmetli babacığım, seneler evvel, bir oyun için buraya gelmişti. Ben o zaman çok küçüktüm. Beni arıyorlar, bulamıyorlar. Fatih'in (Sultan Mehmet) toplarının içine girmeye çalışırken buluyorlar. O nedenle benim için çok anlamlı bir yer. Bir de İstanbul'un göz bebeği Rumeli Hisarı. Fatih İstanbul'u, Rumeli Hisarı da bizim gönlümüzü fethetti. Çok önemli. Tarihi açıdan da kendi içinde bir anlam taşıyor. Bu kadar geniş, büyük bir açık hava müzesinin içinde, böyle bir yapının içinde olmak muazzam bir duygu. Yurt dışındaki arkadaşlarıma da ben burayı hep söylüyorum, geldiğinizde görün diye." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER