En az lise mezunu 1099 sözleşmeli icra katibi alınacak!

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İcra İşleri Dairesi Başkanlığı sözleşmeli icra katibi sınav duyurusu yayınlandı. Başvurular 16 Temmuz’a kadar yapılabilecek. Peki, sözleşmeli icra katibi başvuruları nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar…

POSTA POSTA
En az lise mezunu 1099 sözleşmeli icra katibi alınacak!

Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı 2018 KPSS puanı en az lise mezunu sözleşmeli icra katibi alımı yapılacak. Peki, sözleşmeli icra katibi başvuruları nasıl yapılır? İşte katip alımı ile ilgili detaylar… ve alım yapılacak iller…

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İcra İşleri Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli İcra Katipliği sınav duyurusu ilanı yayınlandı. 78 İl ve ilçelerine 1099 sözleşmeli icra katibi alınacak.

Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 2018 KPSS sınavından en az 70 puan almış olması gerekiyor. Ayrıca 35 yaşını doldurmamış adayların başvuruları kabul edilecek.

Adayların örgün öğretim yoluyla verilen daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya başvuru talihinde Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurumu ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER