Kayahan doğum gününde sevenleri tarafından anıldı

Türk pop müziğinin usta ismi Kayahan, ölümünün yedinci yılında, doğum gününde düzenlenen bir programla anıldı. Kayahan'ın kızı Beste Acar'ın organize ettiği geceye katılan sanatçılar, usta sanatçının unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayahan doğum gününde sevenleri tarafından anıldı

Türk pop müziğinin ustası Kayahan, ölümünün yedinci yılında, doğum gününde düzenlenen programda anıldı. Kayahan'ın kızı Beste Acar'ın Sarıyer İstinye'de bir mekanda organize ettiği ve " Cennete Besteler" adını verdiği, Kayahan'ın doğum günü anma gecesine Hakan Peker, Kerem Cem, sanatçı dostları ile sevenleri katıldı.

Cennete Besteler gecesinde Kayahan'ın unutulmaz şarkıları geceye katılan sanatçılar ve kızı Beste Acar tarafından seslendirildi. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Kayahan doğum gününde sevenleri tarafından anıldı - Resim : 1

"BABAMI ÇOK ÖZLEDİM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER