Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Rus askerler gizlice çekti: Bunu yaymanızı istiyoruz...

Ukrayna'ya savaşmak için gönderilen genç yaştaki bir grup Rus askerinin gizlice çektiği video sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Rus askerler gizlice çekti: Bunu yaymanızı istiyoruz...

Rusya'nın başlattığı işgal ile bir ay önce Ukrayna'ya gönderilen ve çoğunun eğitimsiz olduğu iddia edilen genç askerlerin içler acısı durumu dünya basınında defalarca kez boy gösterdi. Medyada daha önce çıkan haberlerde Rus askerin sürekli isyan ettikleri, ağladıkları hatta geri dönmek için kendilerini vurdukları iddia edilmişti.

En son olarak dün İngiltere'nin elektronik istihbarat kuruluşu GCHQ'ya Başkanı Jeremy Fleming, Rusya lideri Vladimir Putin'in Ukrayna'daki durumu çok yanlış hesapladığını belirterek "Silah ve moral sıkıntısı çeken Rus askerlerinin, emirlere uymayı reddettiğini, kendi malzemelerini sabote ettiğini ve hatta kazayla kendi uçaklarını düşürdüklerini gördük" dedi.

SOSYAL MEDYANIN KONUŞTUĞU GÖRÜNTÜLER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER