Göztepe, ligin başlamasına olumlu yaklaşıyor

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Başkanvekili Talat Papatya gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe, ligin başlamasına olumlu yaklaşıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle her yerde hayatın durduğunu ifade eden Papatya, "Maalesef bu salgın yüzünden dünyada sadece futbol durmadı hayat da durdu. İnsanlık olarak mücadele ediyoruz. Kötü günlerin sonuna yaklaşacağımız ümidini taşıyoruz. Bütün dünyada sektörler çok etkilendi. Futbol aynı zamanda bir lokomotif ve sosyal olaydır. Futbol insanların hayatında çok önemli yer tutuyor. Bir an önce başlamasını arzu ediyoruz. Liglerin başlama kararını da çok olumlu karşılıyoruz" diye konuştu.

“BUNDESLIGA REFERANS OLABİLİR”

Türkiye'deki tüm liglerin 12,13 ve 14 Haziran tarihlerinde başlamasının öngörüldüğünü hatırlatan Talat Papatya, "Bu kararlar verilirken tek bir kişi tarafından alınmamalıydı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir açıklamayı yaptı ama 'şimdilik' ibaresini de kullandı. Bu karar Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile birlikte alınmış bir karar diye düşünüyorum. Bu konuda bir sürü etken düşünülüyordur. Etkenlerin de hepsinin iyi olacağı sonucunu çıkarıp başlamayı düşünüyoruz. Sayın TFF başkanının şimdilik ibaresini önemsiyorum. Önümüzde 30-35 günlük süre var. Bu süre içinde kararlar gözden geçirilebilir. Almanya'da Bundesliga 16 Mayıs'ta başlıyor. Bundesliga bizim için referans olabilir, gidişata göre tekrar karar verilebilir" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER