Mine Tugay: Ben kendime ‘sanatçı’ diyemem

Mine Tugay, hayata, insana ve oyunculuğa dair sorularımıza samimi yanıtlar verdi. Oyuncu, “İcra ettiğiniz bir meslek mi, sanat mı size göre?” sorusu üzerine “Ben kendime sanatçı diyemem. Mesleğim oyunculuk, bunun eğitimini aldım ve en iyi şekilde icra etmeye çalışıyorum” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mine Tugay: Ben kendime ‘sanatçı’ diyemem

◊ Dünyada da böyledir; çok güzel, çok popüler olmanın toplumda bir karşılığı, bir değeri vardır. Sosyal medyada kullandığınız bir emoji’nin bile kitleleri etkileyen sonuçları olabilir. Siz ‘Mine Tugay’ı nasıl yönetiyorsunuz?

- Ben Mine Tugay’ı yönetmiyorum, onu doğallığında, kendi halinde bırakıyorum. Beni takip eden insanlarla bir şeyler paylaşmak hoşuma gidiyor; okuduğum kitaplar, beğendiğim filmler, bana dokunan müzikler, gezdiğim yerler... Bazen beni takip edenlerin yazdığı komik bir şeyle kendi içimizde eğlenebiliyoruz. Normal arkadaşlarımla hayatın içinde yaptığım gibi. Yani ambalajlanmış bir şey sunmuyorum.

◊ Öncesi ve sonrası olmasa sorunun... Tek bir kelime olsa... “Neden?” desem... Ne dersiniz? Neden?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER