Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na talipler çıktı

Van de Looi'nin, 'Hollanda'da Ajax dışında her takımda oynar” dediği Fenerbahçe'nin yıldızı parlayan oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na talip çıktı.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na talipler çıktı

Hollanda U21 Milli Takımı’nın teknik patronu Van de Looi’nin, “Hollanda’da Ajax dışında her takımda oynar” dediği Ferdi Kadıoğlu’na talip çıktı.

AZ Alkmaar ve Feyenoord, Fenerbahçe ’nin genç yıldızını kiralamak için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler’degeçirdiği3 sezonda istediği kadar şans bulamayan Ferdi’nin Hollanda’ya kiralık olarak dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Fenerbahçe Yönetimi,21yaşındaki oyuncunun önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesini yeniledikten sonra, Ferdi’nin gelişimini sürdürmesi için gelen teklifleri kabul edebilir.

Kaynak: Fanatik

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER