Son Dakika: Fenerbahçe için beklenmedik Vedat Muriqi gelişmesi! İtalya'dan şaşırtan transfer iddiası...

Fenerbahçe'de teknik patron Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda takımda görmek istediği Vedat Muriqi hakkında İtalyan basınından flaş bir iddia geldi. Çizme basını, Emre Belözoğlu - Vedat Muriqi zirvesine rağmen Kosovalı oyuncunun Lazio'da kalmayı arzuladığını öne sürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe için beklenmedik Vedat Muriqi gelişmesi! İtalya'dan şaşırtan transfer iddiası...

Spor Arena Dış Haberler - İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da beklentilerin uzağında bir sezon geçiren ve Fenerbahçe'ye geri döneceği konuşulan Vedat Muriqi hakkında İtalyan basınından şaşırtan bir iddia geldi.

Geçtiğimiz sezon forvet hattından istediği katkıyı alamayan sarı lacivertli ekibin önümüzdeki sezon bu bölgeyi eski oyuncusu Vedat Muriqi ile güçlendirmeyi hedeflediği ve Lazio'da bekleneni veremeyen Kosovalı oyuncunun Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı belirtilmişti.

Son Dakika: Fenerbahçe için beklenmedik Vedat Muriqi gelişmesi! İtalya'dan şaşırtan transfer iddiası... - Resim : 1

KALIP KENDİSİNİ KANITLAMAK İSTİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER