için kaldı

Son dakika: Dünya fubolunu sarsacak transfer iddiası! PSG'deki tepkiler sonrası Neymar...

Paris-Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesinin ardından Messi ile birlikte taraftarın tepkisini çeken Neymar için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı: Newcastle United.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Dünya fubolunu sarsacak transfer iddiası! PSG'deki tepkiler sonrası Neymar...

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen Paris-Saint Germain'de Lionel Messi ile birlikte taraftarın tepkisini çeken Neymar için geçtiğimiz günlerde Barcelona'ya geri döneceği yönünde haberler çıkmıştı.

Bugün yine İspanya kaynaklı bir haber ise transfer gündemini sarstı. Fichajes'in haberine göre Nrecastle United, yaz transfer döneminde Neymar'ı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Sezonun başında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman önderliğindeki Suudi Arabistan Yatırım Fonu'nun liderlik ettiği konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United'ın Neymar'ı kadrosuna katarak Premier Lig'de iddialı konuma gelmek ve dünyadaki bilinirliğini arttırmak amacında olduğu vurgulandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER