için kaldı

Steam fiyatı 31 TL olan oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Steam fiyatı 31 TL olan Adam Wolfe isimli oyun, Indiegala üzerinden kısa süreliğine ücretsiz oldu!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Steam fiyatı 31 TL olan oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Humble Bundle'a benzeyen oyun platformu Indiegala, Steam'de 31 TL karşılığında satılan Adam Wolfe isimli oyunu ücretsiz olarak sunarak oyuncuların yüzünü güldürdü.

Steam fiyatı 31 TL olan oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Son zamanlarda oyunculara sunduğu ücretsiz oyun kampanyaları ile adını daha sık duymaya başladığımız Indiegala, oyunseverlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha başlattı ve Steam'üzerinden 31 TL karşılığında satılan Adam Wolfe isimli oyunu ücretsiz yaptı. 

"Point & click" türünde olan bu oyunu tahmin edeceğiniz üzere farenizi kullanarak ilerliyorsunuz ve seçeneklere tıklayarak çeşitli kararlar alıyorsunuz. Oyunda neredeyse her detayın düşünülmüş olduğunu ve oyunu tasarlarken, bu anlamda oyuncuları tatmin etmek için gerçekten emek verildiğini söyleyebiliriz.

Oyun, ismini oyun içinde yönetecek olduğunuz karakterden alıyor. Adam Wolfe isimli bir dedektifi yönetecek olduğunuz bu oyunda, kahramanımızın kaybolan kız kardeşini bulmaya çalışacaksınız. Bu tarz oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da yine size sunulan çeşitli bulmacalar eşliğinde ilerliyeceksiniz. Bu şekilde Adam Wolfe'un kız kardeşini bulmaya adım adım yaklaşıyor olacaksınız.

Oyun kaliteli bir grafik deneyimi sunmasına rağmen, öyle yüksek sistem gereksinimlerine de ihtiyaç duymuyor. Bu da oyunu daha çekici hale getiriyor. Gerekli sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibi;

İşletim sistemi Windows XP/Vista/7/8/10
RAM 1 GB
Sabit disk alanı 1.7 GB
DirectX 9.0
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER