Altay adım adım Süper Lig'e yürüyor!

Altay, TFF 1. Lig'in 29. haftasında sahasında Akhisarspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altay adım adım Süper Lig'e yürüyor!

TFF 1. Lig'in 29. hafta maçında Altay, sahasında Akhisarspor'u ağırladı.

Maça korona virüs testleri pozitif çıkan Vrsajevic, Burhan Eşer ve Ergin Keleş gibi önemli oyuncuların yanı sıra Teknik Direktör Yılmaz Vural'dan yoksun çıkan Akhisarspor karşısında Altay, maça etkili başladı. 8. dakikada Paixao ve 23. dakikada Kappel'le skoru 2-0'a getiren İzmir ekibi, ilk yarının bitimine 2 dakika kala Hadzic'in golüne engel olamayarak soyunma odasına 1 farkla önde gitti. İkinci yarıda daha çok pas yapan ve topa sahip olan siyah-beyazlılar, 73. dakikada tekrar sahneye çıkan Paixao ile 3-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Altay, rakibini eli boş gönderdi.

Play-off yarışında önemli avantaj

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER