+%1.250'yi aşan artış ile kripto piyasanın gündemine oturan ApeCoin nedir?

ApeCoin nedir ve neden 24 saat içinde %1.250'lere varan artış gösterdi? İşte merak edilenler!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
+%1.250'yi aşan artış ile kripto piyasanın gündemine oturan ApeCoin nedir?

Fungable olmayan belirteçlerin (NFT'ler) bir koleksiyonu olan Bored Ape Yat Kulübü,  17 Mart'ta yeni kripto para birimi belirteci ApeCoin'in (APE) piyasaya sürüldüğünü duyurdu ve kripto para birimi piyasasına büyük ilgi gösterdi. Öyle ki; ApeCoin 24 saat içinde %1.250'lere varan artış gösterdi!

+%1.250'yi aşan artış ile kripto piyasanın gündemine oturan ApeCoin nedir?

Lansmandan kısa bir süre sonra, yaklaşık 1 dolar (14,79 TL) değer ile piyasalara giriş yapan APE'nin fiyatı kısa bir süre sonra aniden yaklaşık 8,50 dolara (126₺) düşmeden önce hızla 15,21 dolara (224,99 TL'ye) yükseldi. 

Şu anda ApeCoin, Coinbase verilerine göre son 48 saat içinde  %+%1.232,74 artışla 196,90₺'den işlem görüyor.

+%1.250'yi aşan artış ile kripto piyasanın gündemine oturan ApeCoin nedir? - Resim : 1

Yayınlandığı tarihte, tokenin toplam piyasa değeri 3,6 milyar dolardı ve geçtiğimiz 18 Mart tarihinde, yani yayınlandıktan sadece 1 gün sonra, değerine 1,3 milyar dolar eklendi.

Muazzam tırmanışın bir sonucu olarak, APE, piyasa değerine göre en iyi 100 kripto para biriminden günlük kazançlar açısından kripto piyasasına liderlik ediyor, ardından sırasıyla Mina (MINA) ve Waves ( WAVES ) geliyor.

Merkezi olmayan APE Ekosisteminde kullanılan ERC-20 yönetişim ve hizmet belirteci, Binance ve Coinbase gibi büyük kripto borsaları arasında listeleniyor, zaten piyasaya sürüldükten hemen sonra erişilebilir hale gelmişti.

Peki ApeCoin'in etrafındaki şevk neden?

Parçası zaten birkaç yüz bin dolar değerinde olan Bored Ape NFT'lerin yüksek talep gördüğünü belirtmekte fayda var. Zira Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun aylık ortalama 59.000 Google aramasıyla Google aramasında ilk 10 NFT koleksiyonunda yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER