Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'a acilen 3 transfer gerek

D.Bükreş ve Kasımpaşa maçları öncelikle takviye isteyen bölgeleri ortaya koydu. Fatih Terim sağ bek, sol bek ve Gedson Fernandes transferinin 21 Temmuz’daki PSV Eindhoven maçına kadar tamamlanmasını istiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'a acilen 3 transfer gerek

Spor servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 21 Temmuz’da PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan G.Saray’ın oynadığı 2 hazırlık maçı takımda öncelikli olarak takviye edilmesi gereken mevkileri de açıkça ortaya koydu. Dinamo Bükreş ve Kasımpaşa maçlarında ortaya konan futbolun ışığında teknik heyetin PSV karşılaşmasına kadar öncelikli olarak takviye beklediği 3 bölge var: Sol bek, sağ bek ve Gedson Fernandes.

SAĞ BEK ADAYLARI LARSEN İSMAİL VE AUGUSTİNSSON

Yedlin, antrenmanlarda olduğu gibi bu iki maçta da yine sınıfı geçemedi. Öyle ki alternatif arayışında olan Terim, Kasımpaşa maçının 2. yarısında Jesse Sekidika’yı sağ bekte oynatmak zorunda kaldı. Sekidika oynadığı bölümde ikili mücadelelerde top kaybetmezken takımının en çok top kazanan ismi oldu. Galatasaray’ın sağ bek mevkisi için adayları Larsen, İsmail Çokçalış ve Augustinsson…

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER