için kaldı

Kar yağışı aniden bastırdı! Şehir beyaza büründü

Aksaray’da geçtiğimiz hafta günlerce etkisini sürdüren ve bugün sabah saatlerinde de hafif şekilde yağmaya başlayan kar, akşam saatlerinde etkisini artırarak kenti yeniden beyaza bürüdü.

POSTA POSTA
Kar yağışı aniden bastırdı! Şehir beyaza büründü

Aksaray’da geçtiğimiz hafta etkili olan ve günlerce etkisini sürdüren kar yağışı bugün öğle saatlerinde yeniden başladı. Gün boyu hafif şekilde yağan kar, akşam saatlerinde etkisini artırdı.

Kent yeniden beyaza bürünürken, trafikte herhangi bir aksama olmadı. Belediye ekipleri şehrin işlek caddelerinde yol ve kaldırım temizliği yaptı. Kar yağışı nedeniyle birçok noktada kartpostallık görüntüler oluşurken, karla kaplanan park ve bahçeler sessizliğe büründü.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 9 olduğu ilde hava sıcaklıklarının daha da düşeceğini bildirerek, vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Kar yağışı aniden bastırdı! Şehir beyaza büründü - Resim : 1

Kar yağışına dışarıda yakalanan Sadi İn (20), “Çok şükür ağabey bir haftadır memleketimize kar yağıyor. Bayağıdır böyle bir kar yağmıyordu. Çok şükür berekettir” dedi.

AKSARAY (İHA)


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER