Adana'da komşusuna kâbusu yaşattı

ADANA'da Süleyman D. (21), kendisini hırsızlıkla suçlayan komşusunun otomobilini ateşe verdi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından gözaltına alınan Süleyman D. tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana'da komşusuna kâbusu yaşattı

Olay, 10 Ocak'ta saat 04.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Dedekorkut Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman D., komşuları Mehmet Ok'un park halindeki otomobilinin kapısını açarak, koltuklarını yaktı. Bir süre sonra olay yerine tekrar gelen şüpheli, yanan aracın içine plastik parça atarak alevlerin büyümesini sağladı. Bu sırada alevlerden park halindeki bir kamyonet de etkilendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, tüm yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayın ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri, Süleyman D.'yi yakaladı.

Otomobili yanan Mehmet Ok'un, Süleyman D.'nin birkaç gün önce hırsızlık için evine girdiğini öne sürerek, "Babasına, Süleyman'ın evimize hırsızlık amacıyla girdiğini söyledim. Babası 'ben ona kızarım' dedi. Ardından bu olay yaşandı" dedi.

Emniyette sorgulanan şüpheli ise, "Mustafa Ok ile bir süre önce kavga ettik, kendisi aileme küfür etti, aracını bu yüzden yaktım" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER