için kaldı

Hollanda'da öldürülen kadın, 2 çocuğu ve kayınvalidesi toprağa verildi

Hollanda'da Onur Kandemir'in (33) zehirleyerek öldürdüğü öne sürülen eşi Gülcan Kandemir (31), çocukları Atakan (6) ve Deniz (3) ile annesi Hikmet Kandemir (65), Giresun'un Tirebolu ilçesinde, gözyaşları arasında toprağa verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hollanda'da öldürülen kadın, 2 çocuğu ve kayınvalidesi toprağa verildi

Olay, 28 Mart'ta, Hollanda'nın Breda kentine bağlı Etten-Leur kasabasında meydana geldi. Onur Kandemir, iddiaya göre 10 yıllık eşi Gülcan Kandemir ve çocukları Atakan ile Deniz Kandemir'i, ardından da "Çocuklar çok hasta" diyerek eve çağırdığı annesi Hikmet Kandemir'i zehirledi. Olayın ardından Onur Kandemir, evden çıkarak uzaklaştı. Hikmet Kandemir'e ulaşamayan arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden polis ekibi, 4 cansız beden ile karşılaştı.Hollanda'da öldürülen kadın, 2 çocuğu ve kayınvalidesi toprağa verildi - Resim : 1

AYNI KASABADA YAKALANAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Hollanda polisi tarafından yakalanan şüpheli Onur Kandemir, gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kandemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Onur Kandemir'in eşi, çocukları ve annesini zehirleyerek öldürdüğü ihtimali üzerinde durulurken, soruşturma sürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER