için kaldı

Hedef pazarlara üretimle ulaşacağız

Yakında devreye alacakları yeni tesisle Avrupa pazarı için iddialı bir oyuncu haline geleceklerini söyleyen Sarıgöl Konveyör Sistemleri Pazarlama ve Satış Müdürü Şevki Keçe, “Üretim, satış ve personelimizi en az 3 kat arttırmayı hedefliyoruz. Yeni üretim ve satış rakamları ile yeni pazarlarda aktif rol alacağız. Avrupa pazarına tamamen hâkim olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hedef pazarlara üretimle ulaşacağız

2008 yılında üretim hayatına başlayan Sarıgöl Konveyör Sistemleri Giresun 2.OSB’de yapımını tamamladığı yeni tesisi ile üretim, personel ve satış rakamlarını üç katına çıkaracağını açıkladı. Yüzde 70 orandaki ihracatın büyük bölümünü Avrupa’ya yapan şirket, kısa zamanda içinde Avrupa pazarını domine edeceklerini iddia ediyor. Talaşlı imalat ve sac işleme yapan fabrikalarda imalat sonrası meydana gelen talaş, metal çapak, hurda parça ve sıvının yönetilmesiyle ilgili profesyonel çözümler sunduklarından bahseden Sarıgöl Konveyör Sistemleri Pazarlama ve Satış Müdürü Şevki Keçe, “3 ana grupta ürünlerimizin üretimini gerçekleştiriyoruz. Talaş tahliye ve depolama sistemleri grubunda talaş konveyörleri, talaş arabaları, talaş yükleme boşaltma asansörleri ve talaş silosu makinalarının üretimi, filtrasyon sistemleri grubunda seperatörler, manyetik ön ayırıcı, drum filtre ünitesi ve merkezi filtrasyon sistemleri ve son olarak talaş dönüşüm sistemleri bu grupta santrifüj ve talaş kırıcı makinalarının üretimlerini yapıyoruz” dedi.

Hedef pazarlara üretimle ulaşacağız - Resim : 1

HEDEF 6 MİLYON DOLAR

2020 yılını 3 milyon dolar ihracat rakamı ile kapattıklarını ifade eden Keçe, “Üretim ve satış olarak çok yoğun bir yıl geçiriyoruz. Geçen yılın toplam cirosuna 2021 yılının 5. ayında ulaştık. 2021 yıl sonunda hedefimiz 6 milyon dolar ciro. Üretimimizin yüzde 70’i ihracat yüzde 30’u iç pazar şekilde devam ediyor. Yurtiçi pazarda lider konudayız. Şu an 75 kişi ile çalışmalar devam ediyor. 18 ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracatta ağırlıklı olarak Avrupa pazarında çalışıyoruz. Bu ülkeler arasında; Almanya, Danimarka, Hollanda, Avusturya, Polonya, Slovenya, Finlandiya, İsrail, Ukrayna gibi ülkeler var. Yeni tesisle beraber Avrupa pazarına tamamen hâkim olmak, Avrupa’yı domine etmek istiyoruz” açıklamalarını yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER