için kaldı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, yeni transfer Gedson Fernandes’in testlerinin negatif çıktığını belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok"

Galatasaray, Benfica'dan kiraladığı ve koronavirüs teşhisi konduğu için ambulans uçakla İstanbul'a gelen ve hastanede kontrole alınan yeni ismi Gedson Fernandes hakkında açıklama yapmış ve yapılan testlerin negatif çıktığını belirtmişti.

Sarı kırmızılıların Başakşehir karşısında 3-0 kazandığı maç sonrası konuyla ilgili konuşan Albayrak, "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok. Testleri temiz çıktı. Yarın takıma katılacak. Gedson’u 17.00’den önce getirmesi için pilotlara prim teklif ettim, 16.50’de getirdiler. Yeni transferler için 1-2 gün içinde imza töreni yapacağız" dedi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER