Arsenalli yıldızın evinden ceset çıktı!

Premier Lig ekibi Arsenal'de top koşturan yıldız orta saha oyuncusunun, Kahire yakınlarında bulunan evinden ceset çıktı.

GASTE24 GASTE24
Arsenalli yıldızın evinden ceset çıktı!

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Mısırlı orta sahada oyuncusu Muhammed Elneny'nin evinde ceset bulunduğu bildirildi.

Mısır'ın başkenti Kahire'ye 100 kilometre uzaklıkta bulunan villadan çıkartılan cesedin, yıldız futbolcunun babası Nasser Elneny tarafından bulunduğu beliritldi.

HIRSIZ ELEKTRİK KABLOLARINI ÇALARKEN ÇARPILMIŞ

Konuyla ilgili incelemelerini tamamlayan polis ekipleri, evde bulunan cansız bedenin bir hırsıza ait olduğunu ve hırsızın evdeki elektrik kablolarını çalmaya çalışırken çarpılarak can verdiğini duyurdu.

BİR YARDIM KURULUŞUNA OFİS OLARAK TAHSİS EDİLMİŞ

Elneny'e ait olan villanın aile tarafından kısa bir süre önce bir yardım kuruluşuna ofis olarak kullanılması için verildiği ifade edildi.

Afrika Uluslar Kupası'nda görev aldıktan sonra Londra'ya dönen Mısırlı futbolcunun olaydan telefon yoluyla haberdar edildiği belirtildi.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER