Serdar Dursun'dan A Milli Takım itirafı

Almanya Bundesliga 2'de Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Serdar Dursun'dan A Milli Takım itirafı

Golcü oyuncu, "Milli maçları izlerken çok heyecanlanıyorum. Milli takımda oynamak benim en büyük hayalim, en büyük hedefim. Çağrılırsam katkı sağlayacağımı düşünüyorum ve en iyisini yapacağım. Milli takımda çok iyi bir hocamız ve çok iyi bir ekibimiz var" dedi.

"BU SEZON 27 MAÇTA 17 GOL ATTIM, 8 ASİST YAPTIM"

29 yaşındaki hücum oyuncusu geçen sezon 36 karşılaşmada 19 gol  ve 6 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon hedefinin gol krallığı olduğunu belirten Serdar Dursun, "Bu sezon benim açımdan gayet olumlu geçiyor. 27 maç oynadık, 17 gol attım ve 8 de asist yaptım. Ligde 9 maçımız daha kaldı. Bu maçlarda da elimden geleni yaparak atabildiğim kadar gol atacağım" diye konuştu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER