Bakan Albayrak paylaştı: Yolunuz, bahtınız açık olsun gençler

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Staj seferberliği' kapsamında bakanlıkta stajını bitiren üniversite öğrencileriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Albayrak paylaştı: Yolunuz, bahtınız açık olsun gençler

Bakan Albayrak'ın mesajı şöyle;

Ne mutlu bize. Gülümseyen gözlerle 'Staj seferberliği' kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığımıza staj için 28 farklı üniversiteden gelen genç arkadaşlarımızın stajlarının son gününde sertifikalarını takdim ettik. Yolunuz, bahtınız açık olsun gençler!

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ne mutlu bize😊<a href="https://twitter.com/hashtag/stajseferberligi?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#stajseferberligi</a> kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığımıza staj için 28 farklı üniversiteden gelen genç arkadaşlarımızın stajlarının son gününde sertifikalarını takdim ettik. <br><br>Yolunuz, bahtınız açık olsun gençler! <a href="https://t.co/DY5hSLgZRN">pic.twitter.com/DY5hSLgZRN</a></p>&mdash; Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) <a href="https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1311696659391434752?ref_src=twsrc%5Etfw">October 1, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER