Seren Serengil'in Özbekistan uyruklu yardımcısına koruma tedbiri

Beykoz 1. Aile Mahkemesi, Özbekistan uyruklu yardımcılarını Kovid-19 olduğu için darbettikleri ve ormana bıraktıkları gerekçesiyle savcılığa şikayet edilen şarkıcı Seren Serengil ve arkadaşı Mustafa Tohma hakkında "3 ay süresince bu kişiye yönelik, şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamaları" kararı verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Seren Serengil'in Özbekistan uyruklu yardımcısına koruma tedbiri

Şarkıcı Seren Serengil ve arkadaşı Mustafa Tohma'nın, "koronavirüs korkuları nedeniyle Özbekistan uyruklu yardımcıları Gulnoza Mamatova'yı darbettikleri ve ormana bıraktıkları, sosyal medya hesaplarından da başka birinin başına gelmiş gibi yansıtacak paylaşımlarda bulundukları" iddiaları konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına Serengil ve Tomha ile avukat Esennur Ezgi aleyhine suç duyurusunda bulunan Mamatova'nın avukatı Ali Çezik, aynı gün müvekkiline yönelik koruma tedbiri alınması için Beykoz 1. Aile Mahkemesine de başvurdu.Beykoz 1. Aile Mahkemesi, bu talebi kabul etti.

- "Şiddet ve hakaret içeren davranışta bulunamayacaklar"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER