için kaldı

Son Dakika: Fenerbahçe'nin Sörloth inadı! Transfer için iki tarafı bekliyorlar...

Son dakika Fenerbahçe haberi... Uzun süredir forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Alexander Sörloth için girişimlere başlamıştı. Sarı-lacivertlilerin hamlesine karşılık, Norveçli golcünün son durumuna dair iki tarafın atacağı adımlar bekleniyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'nin Sörloth inadı! Transfer için iki tarafı bekliyorlar...

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin transfer hedefinde olan golcülerden biri de, RB Leipzig'te oynayan Alexander Sörloth'tu.

Julien Nagelsmann'ın Bayern Münih'e gitmesinin ardından teknik direktörlük görevine Jesse Marsch'ı göreve getiren Alman ekibi, yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. Takımıyla kampta olan Sörloth hakkında konuşan Marsch, Norveçli golcünün çalışmasından memnun olduğunu söylemişti.

Marsch yaptığı açıklamada, "Sörloth her gün çok çalışıyor. Çalışmalarından memnunum. Antrenmanlarda ortaya koyduğu çaba ve idmanlara yaklaşımı harika. Fizik açıdan da son derece kuvvetli ancak transfer döneminde ne olacağını göreceğiz, henüz takımla ilgili çalışmalarımızı noktalamadık" ifadelerini kullanarak transferde açık kapı bırakmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER