Gözyaşları sel oldu... Ünlü sanatçı Engin Nurşani'ye veda...

Bir süredir gırtlak kanserine bağlı olarak tedavi gören ve dün hayatını kaybeden ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani toprağa verildi. Cenaze törenine Erdal Erzincan, Latif Doğan gibi çok sayıda halk müziği sanatçısı katılırken Nurşani, Yenidoğan Mezarlığı'na defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gözyaşları sel oldu... Ünlü sanatçı Engin Nurşani'ye veda...

Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, dün gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sanatçı için bugün Sancaktepe Sarıgazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende taziyeleri eşi Dilek Nurşani, annesi Angelika Ayhan, babası Aşık Ali Nurşani kabul etti. Engin Nurşani'nin cenaze törenine Erdal Erzincan, Latif Doğan gibi çok sayıda halk müziği sanatçısı da katıldı. Sevenleri Nurşani'yi son yolculuğuna uğurlanırken yalnız bırakmadı.

Cenaze töreninde koronavirüsle mücadele kapsamında cemevi görevlileri tarafından sosyal mesafe uyarılarında bulunuldu. Gelen vatandaşların maske kurallarına uydukları görüntülendi. Cemevindeki törenin ardından Erdal Erzincan ve halk müziği sanatçıları Engin Nurşani için türküler söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER