için kaldı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan umutlandıran mesaj: İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçları olumlu gelişme

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya-Ukrayna arasında Türkiye’de yapılan müzakerelere ilişkin, “Dün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçlarını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan umutlandıran mesaj:  İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçları olumlu gelişme

Afganistan’a komşu ülkelerin Dışişleri Bakanları Toplantısı için Çin’de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, “Ukrayna tarafıyla İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Lavrov, “Dün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçlarını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Bu henüz nihai sonuç değil. Ukraynalı müzakerecilerin, nükleer dışı statü ve NATO çerçevesi dışında güvenliğini sağlama gereğinin teyit etmesini Ukraynalı meslektaşlarımızın meseleleri anlamaları açısından önemli bir ilerleme olarak görüyorum” dedi.

"HİÇ KİMSE KÜÇÜK OYUNCU OLARAK GÖRÜLMEMELİDİR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER