Antalya'da aranan Ukraynalı turistin cansız bedeni bulundu

Antalya'da bir süredir kendisinden haber alınamayan ve en son kaya tırmanışı yapılan Geyikbayırı bölgesine gittiği belirlenen Ukraynalı kadın turistin cansız bedeni bulundu.

F5HABER F5HABER
Antalya'da aranan Ukraynalı turistin cansız bedeni bulundu

Tatil amacıyla 1 Mayıs'ta kente gelen Yana Kryvosheia'dan (42) haber alınamaması üzerine son telefon sinyalinin alındığı Konyaaltı ilçesindeki Geyiksivrisi zirvesinde başlatılan arama çalışmaları genişletilerek yürütüldü.

AA'da yer alan habere göre, İl Jandarma Komutanlığı JAK, AFAD ve AKUT ekipleri ile UMKE personelince yürütülen çalışmalarda drone de kullanıldı.

Antalya'da aranan Ukraynalı turistin cansız bedeni bulundu - Resim : 1

İz takip köpeklerinden de faydalanılan çalışmalarda, uçakla havadan tarama yapıldı. Bölgedeki kayalıklardan uçuruma düştüğü belirlenen Kryvosheia'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Ukraynalı kadının cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kryvosheia'nın 10 Mayıs'ta ülkesine dönmemesi üzerine yakınları yetkililerden yardım istemişti.

Antalya'da aranan Ukraynalı turistin cansız bedeni bulundu - Resim : 2

Kryvosheia'nın Geyikbayırı bölgesinde kamp yapıp ardından Geyiksivrisi zirvesine çıkınca ailesine "zirvedeyim, manzara çok güzel" diye mesaj attığının belirlenmesi üzerine 16 gün önce arama çalışması başlatılmıştı.

SONRAKİ HABER