Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz: Bankacılıkta kartlar yeniden dağıtılıyor

Uzaktan müşteri edinimi ile birlikte bankacılıkta yeni bir dönem başladığını söyleyen Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, “Tüm bankalar hemen hemen aynı finansal hizmetleri sunuyor. Ancak artık kim müşterisini daha iyi anlıyor, yormuyor, ihtiyacını anında karşılıyor o farklılaşıyor. İster 500 ister 100 şubeli banka olsun. Artık herkes yarış çizgisinde aynı yerde. Fırsat eşitliği var. Bankalar için de müşteriler için de...” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz: Bankacılıkta kartlar yeniden dağıtılıyor

Yeni yasal düzenleme ile artık uzaktan yani şubeye gitmeden banka müşterisi olabileceğiz. Nasıl yapacağız bunu, bize anlatabilir misiniz?

Öncelikle bu büyük bir devrim. Bunu devrim yapan şey sizin dediğiniz yani artık şubeye gitmeden, bir evrak imzalamadan, herhangi bir bürokratik sürecin içine dahil olmadan finansal sisteme dahil olabiliyorsunuz. Bunun için üç şeye ihtiyacınız var. Yeni kimlik kartına, internet bağlantısına ve akıllı cep telefonuna...

Bu üçlü kombinasyon birleştiğinde dünyanın veya Türkiye’nin neresinde olursanız olun banka müşterisi olabiliyorsunuz. Türkiye Finans ya da bir bankanın mobil bankacılık aplikasyonunu indiriyorsunuz, ‘müşteri ol’ butonuna tıklıyorsunuz sonra süreç sizi adım adım yönlendiriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER