İzmir Çeşme'deki eğlence merkezi önündeki cinayet infial yarattı! Flaş gelişme...

İzmir'in Çeşme ilçesinde eğlence merkezi önünde bir kişinin bıçakla öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Öte yandan hayatını kaybeden 33 yaşındaki Alpay Kalyon'un bir kadının darbedildiğini görerek olaya müdahale etmeye çalıştığı sırada bıçaklandığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir Çeşme'deki eğlence merkezi önündeki cinayet infial yarattı! Flaş gelişme...

Alaçatı Mahallesi'nde 21 Ağustos gecesi bir eğlence merkezi önünde iki grup arasında çıkan kavgada Alpay Kalyon'un bıçakla öldürülmesine ilişkin polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası yakalanan 3 şüphelinin saklandığı otelin ve eğlence merkezinin sahibi olan C.G. ile otelde görevli 2 şüpheliyi daha "yardım ve yataklık" suçlamasıyla gözaltına aldı.

Böylece olaya ilişkin gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER