Kripto paralar yeniden gaza bastı

Ether'de teknik sorunun çözülmesi sonrasında hafta sonundan itibaren görülen yükseliş ivmesi sabah itibarıyla dolar endeksinde gerilemenin de desteği ile kripto paralarda yükseliş getirdi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Kripto paralar yeniden gaza bastı

Kripto para piyasalarının en büyük hacimli birimi olan Bitcoin, 49 bin 870 dolara kadar yükselerek 50 bin dolar psikolojik sınırının eşiğine geldi. Kripto para halihazırda 49 bin 568 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

Ether de yukarı yönlü ivmesini 3 bin 750 doların üzerine taşıdı. Dün gece 3 bin 842 dolara kadar yükselerek 16 Mayıs'tan bu yana en yüksek  seviyeleri gören para, sabah itibarıyla 3 bin 756 dolardan alıcı buluyor.

An itibarıyla yüzde 9'un üzerinde artışla işlem gören Cardano ve DogeCoin de ether ile birlikte en çok yükselen kripto paralar arasında yer alıyorlar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER