için kaldı

Xiaomi Mi 10 fotoğrafları internete düştü

Yeni amiral gemisi cep telefonu olması beklenen Xiaomi Mi 10 fotoğrafları internette yayınlandı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Mi 10 fotoğrafları internete düştü

Henüz resmi olarak tanıtılmayan Xiaomi'nin yeni amiral gemisi cep telefonu modeli Mi 10'a ait olduğu iddia edilen görüntüler internete düştü. Yeni sızıntılara göre telefonun ön yüzünde delik şeklinde bir kamera yer alıyor.

Xiaomi Mi 10 fotoğrafları internete düştü

Mi 10'un yeni sızıntılarında delik şeklindeki ön kamera görülüyor. Bu kamera ekranın sol üst köşesine konumlandırılmış. Sızan fotoğraflardan anlaşıldığına göre telefonun kavisli bir ekranı bulunacak. Ekranının sağ ve sol tarafı kavisli bir tasarımla geleceği anlaşılan telefonun arka yüzünde ise dörtlü bir kamera modülü görülüyor.

Xiaomi Mi 10 fotoğrafları internete düştü - Resim : 1

Çentiğin kaldırıldığı görülen telefonun muhtemelen MIUI 11.0.2 arayüzü kullanacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ama daha önceki sızıntılarda olduğu gibi bu bilgilerin gerçekliği konusunda tam emin olunmadığını da belirtelim.

Xiaomi Mi 10'un 6.5 inçlik bir ekranının bulunması bekleniyor. Ayrıca telefonun Snapdragon 865 işlemci ve 5G desteği ile gelmesi de beklentiler arasında yer alıyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER